Fabrikanten

Reviews

For more reviews and pictures, visit our Facebook page.

Ik heb een kleine review gemaakt over de prisma cakes die ik bij jullie heb gekocht en ook een paar swatches toegevoegd.
http://www.pandalips.be/?p=621
Annemie Senden, 31 juli 2013

Es hat mir Super bei Euch gefallen! Soooo herrlich in den ganzen tollen Farben, Pinseln, Schablonen, Glitters und und und zu schwelgen! Hätte am liebsten alles mitgenommen! Hoffentlich bis zum nächsten Mal
Mandy Fitschen, 30 juli 2013

Heb de nieuwe pot zombie skin ontvangen, deze is helemaal goed. Ik doe het wel over in een andere verpakking, , vind deze pot niet helemaal lekker sluiten omdat je hem kan doordraaien. Is mssn ook wel het probleem. Goed opgelost door jullie, en zeker supersnel!
Maaike Bunschoten, 30 juli 2013

En hier is mijn "buit" van vandaag. Het was de eerste keer dat ik bij jullie in de winkel was, maar zeker niet de laatste keer. Ben helemaal happy met men nieuwe "babietjes" Kvond het vooral geweldig dat ik die bon bij jullie kon gebruiken.
Annemie Senden, 26 juli 2013

Weer supersnel geleverd! Dank je wel!
Maaike Bunschoten, 26 juli 2013

Helemaal blij met mn nieuwe spulletjes! Bedankt voor de snelle levering!
Melanie Castenmiller, 26 juli 2013

Vanochtend op weg naar mijn schoonouders in Spaubeek, even langs de DA in Born om mijn tegoedbonnen van Silly Farm in te wisselen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie weer mooie dingen gekocht. Kryolan voor bijna de helft van de prijs, altijd leuk, en een mooie artycake, teddy bear, en heel veel bling;-). Dank je wel voor de gastvrijheid, Dunja America Van Sloun Dagrime en tot een volgende keer!
Sally de Wit-Brandsen, 25 juli 2013

Super service! Vandaag bestel, morgen in huis! Gave producten hebben jullie!
Tot de volgende keer
Marie Claire, 4 juli 2013

Helemaal blij ben ik met de supersnelle levering! Gisteren besteld en vandaag in huis en op tijd voor mijn lustrum op school! Helemaal top!
Bedankt!
Groetjes Colinda, 29 mei 2013

Bedankt voor de vriendelijke en snelle service bij het bestellen van grimespullen.
unne sjoene vastelaovend.
Sybil, 11 februari 2013

Miriam Rodríguez Gracia
Hello Dunja! We have returned to Spain two days ago. We want to thank you for your attention and courtesy to us. As we arrived we saw the photos we did together and we love it. We have also seen the new course in September, we would like to know the price and time because we would like to attend. Creative greetings !

Anita LeClown rhoooo je reverais d'entre dans une boutique similaire en france.
Mon banquier aimerait moins, lui...

Happy Face Schmink Wouw even kijken hoe ver jullie candystore van zeeland af licht hoor.

 

Reactie door Daniela | 6 augustus 2013

Herzlichen Dank für die super Beratung und die Zeit, die Ihr Euch genommen habt! Die Fahrt hat sich auf jeden Fall gelohnt und wenn ich wieder etwas brauche, dann finde ich das Richtige im webshop! Bis bald - bei einem workshop! Viele Grüße Daniela

 

20-9-2013

Dear Maurice,

Thank you very much I received my order today (one day earlier than planed) really happy with it thankx a lots,best regards,

Oriane 

 

                                                                                   

 

Hallo,
 
Ik heb ondertussen jullie pagina op facebook bezocht. 
Ik regel er zelf voor dat de producten vanuit de afleveradres naar Curacao verder toegestuurd worden.
U kunt er zeker van zijn dat u een nieuwe klant heeft helemaal vanuit Curacao.
Hartelijk bedankt voor de toegestuurde mails en goeie service,
 
Mvg,
 
Naomie Lucas.